top of page
  • Foto van schrijverAnneke

Kiezen voor werk waar ik energie van krijg!


In mijn laatste post deelde ik over keuzes maken waar mijn hart van gaat kloppen…

De afgelopen weken stonden voor mij in het teken van werkkeuzes maken. En onder andere kiezen voor het werk waar ik de meeste energie van krijg (en waar ik dus andersom ook de meeste energie in ga stoppen).

Het voelt goed en ook spannend, want het betekent automatisch ook afscheid nemen en met werkzaamheden stoppen. Dat raakt me in mijn loyaliteit en betrokkenheid. Twee hele mooie kernwaarden, die me soms (als ik me eraan vasthoud) in de weg staan om te groeien. Kiezen om ergens mee te stoppen roept gedachten op als: “maar ik heb me hier toch aan gecommitteerd, dan moet ik het ook volhouden” en “ik kan anderen toch niet zomaar laten vallen”.

Naast de loyaliteit en betrokkenheid naar anderen roept het ook een beetje FOMO op. Fear of missing out…wat als er net nu ik eruit stap iets heel tofs gaat gebeuren?

Kiezen voor waar mijn hart van gaat kloppen vraagt dus deze overtuigingen en angst voelen, accepteren en vervolgens loslaten om de keuze toch te kunnen maken. Uiteindelijk weet ik namelijk dat anderen het prima redden zonder mij en dat er altijd en overal toffe dingen gebeuren, waar ik alleen maar echt van kan genieten als ik er aandacht en ruimte voor heb.

Dus heb ik gekozen, ik ga me focussen op: 1. InCompany coaching bij start-ups:

Door medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling zitten zij lekkerder in hun vel, komen kwaliteiten en talenten meer tot bloei. Daardoor zijn ze én effectiever én is de kans op uitval kleiner. Ik voel een enorme passie en betrokkenheid voor deze kleine bedrijven, waar iedere medewerker het verschil kan maken en waar ambitieuze en gepassioneerde mensen werken die niet gaan voor het grote geld, maar die zich verbonden voelen met de service of het product van het bedrijf.

2. Individuele ondersteuning voor ambitieuze, sensitieve vrouwen

Vrouwen die de neiging hebben zich eerder op anderen te richten dan op zichzelf. Als we teveel op doelen en mensen buiten onszelf richten, kan dat leiden tot stress en overprikkeling. Middels individuele coaching, de workshop Leven Vanuit Verlangens en mijn online programma Droom In Uitvoering, ondersteun ik deze vrouwen om de beweging te maken van hoofd naar hart. Hier zit voor mij de kern van gelukkig zijn en een impactvol leven leiden.

3. Het laten groeien van het online platform Zelfbewust Academy Online

Met waanzinnig krachtige online programma’s voor bewustzijnsontwikkeling wil ik het platform laten groeien. Ik begin enorm veel plezier te krijgen in (online) ondernemen. Ik voel de potentie, de kracht en waarde van de programma’s van Zelfbewust Academy en ga me richten op hoe we deze waarde met nog veel meer mensen in Nederland kunnen delen.

Al mijn overige werkzaamheden ga ik dus loslaten.


Ik kijk ernaar uit je met een van bovenstaande diensten te ondersteunen. Nieuwsgierig? Check www.annekedekker.com meer informatie of stuur me een berichtje!

Comments


bottom of page