Over mij

Op deze pagina lees je meer over mijn achtergrond, waarom ik coach ben geworden, hoe ik als zelfstandige toch samenwerk en over mijn werk als incompany coach.

Direct naar:

Mijn verhaal

 

“Don’t ask what the world needs, ask what makes you come alive, because what the world needs is more people who have come alive”  (Howard Thurman)

Mijn meest favoriete quote, hier gaat het over als ik kies voor een leven vanuit verlangens!

 

Op dit punt in mijn leven voel ik me enorm ‘alive’. Ik leef mijn verlangens, heb mijn missie gevonden in het ondersteunen van anderen en ben daar dagelijks dankbaar voor.

In 2013, toen ik 30 jaar was, stond ik echter op een hele andere plek. Ik dacht dat ik het allemaal voor elkaar had. Een relatie, koophuis, vaste baan en leuke vrienden. Het zag er allemaal geweldig uit…op papier, maar van binnen voelde ik me leeg en rusteloos.

Ik realiseerde me dat ik iets moest veranderen én dat ik hierbij zou moeten luisteren naar wat IK van binnen wilde, in plaats van wat ANDEREN van mij verwachten.

In twee jaar verbrak ik mijn relatie en zei ik mijn baan op. Het was de eerste keer dat ik voor mijn verlangens ging staan en het spannendste wat ik ooit gedaan heb. 

De support die ik ontving in deze tijd maakte voor mij het verschil. En dat gun ik jou ook!  Daarom heb ik de krachtigste methoden en technieken uit mijn eigen ervaring samengebracht in mijn aanbod. 

 

Samenwerken

Als je mij goed zou kennen, dan zou je weten dat ik enórm veel waarde hecht aan vrijheid en ruimte om mijn eigen ding te doen. Tegelijk haal ik mijn inspiratie en energie vooral uit samenwerken. Dat was dus even zoeken!

 

Inmiddels heb ik deze twee optimaal weten te combineren, door mij aan te sluiten bij twee netwerkorganisaties: groepen van zelfstandigen met een gezamenlijke missie. 

Zelfbewust Academy

AcademicVision

Zelfbewust Academy is een netwerk van zelfstandig coaches en psychologen met als gezamenlijke missie om anderen te ondersteunen zich blijvend te ontwikkelen op het vlak van bewustzijn, verbinding en leiderschap. We bieden inspiratieworkshops, weekend- en weekretreats, incompany begeleiding en online programma's. 

AcademicVision richt zich specifiek op het hoger onderwijs en is een netwerk van coaches en onderwijsexperts, met als missie de creatie van organisaties en leeromgevingen waar talenten tot bloei komen en iedereen bevlogen, bewust en betrokken met elkaar samenwerkt. We werken incompany bij hogescholen en universiteiten. 

Logo Zelfbewust-03 (1).png
PNG.png
Kijkje nemen op de website? Klik op het logo!
 

Incompany

Naast mijn aanbod voor particulieren, ben ik ook werkzaam als incompany coach. Via Zelfbewust Academy en AcademicVision bied ik één-op-één coaching en workshops in het hoger onderwijs en bij diverse start-ups.

 

De coaching wordt door de werkgever aan medewerkers aangeboden ter ondersteuning van hun professionele én persoonlijke ontwikkeling. Geheel vrijblijvend en de medewerkers bepalen zelf waar zij aandacht aan willen besteden. Hierdoor is er veiligheid, openheid en commitment en creëeren we de optimale context voor groei en ontwikkeling. 

Een aantal van mijn opdrachtgevers:

Adres

Zocherstraat 85-1

1054 LW Amsterdam

Aangesloten bij

Volg mij

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

© 2019 by Anneke Dekker Coaching en Training | Fotografie: Minimal-U & Unmask Photography