top of page

Ken je het gevoel dat je leven op de rit staat, je hard aan het werk bent, maar het allemaal maar zo zo voelt? Er is geen noodzaak om te veranderen, maar helemaal gelukkig ben je ook niet.

Dus hoe maak je een volgende stap in je leven wanneer het allemaal wel oké gaat? Hoe kies je voor je dromen, zonder dat je wacht tot je ziek wordt, je huis in brand staat of je partner weg loopt?

Zelf heb ik een leven geleid dat klopte, op papier althans. Ik had een diploma, een baan, een huis, een relatie en ik was gezond. Maar dieper van binnen merkte ik dat niet gelukkig was, hooguit tevreden. Jaren hield ik het vol om onbewust nee te zeggen tegen mijn verlangens en dromen.

We leven in een wereld waarin ons verteld wordt dat we moeten kiezen voor wat we willen. En ik dacht die keuzes ook te maken. Totdat ik er achter kwam dat mijn keuzes niet eerlijk waren naar mezelf. Ik maakte keuzes waarvan ik dacht dat die door mijn omgeving verwacht werden. Of ik maakte hele veilige keuzes, zodat ik zeker wist dat ik niet kon falen. Dus ook toen ik koos, werd ik nog niet veel gelukkiger...

Die ervaring heeft mij laten ontdekken wat ik hier te doen heb. Ik help mensen die tevreden zijn om te kiezen voor geluk. Mijn methode ondersteunt je om contact te maken met de plek waar jouw echte geluk zit en van daaruit keuzes te maken. En dat gaat niet over anderen. Niet over perfectionisme. En niet over jouw 'ik ben niet goed genoeg verhaal.'

"Don't ask what the world needs, but what makes you come alive."

Klaar om échte keuzes te maken? 😉 

 

Anneke

Button
paul-weaver-754345-unsplash (1).jpg
€145

Masterclass Leef!

In een kleinschalige groep doorlopen we in een dag De Cyclus. Kom in contact met verlangens én krijg handvatten om ook na de dag bewust te blijven kiezen. In veilige setting delen en ervaren.

DNG_6759.jpg
€950

Kieskracht Traject

In een-op-een sessies maken we een deep dive in jouw persoonlijke situatie. Je maakt je vrij om contact te maken met jouw interne raadgever en legt daarmee een krachtig fundament voor de toekomst.

sarah-dorweiler-211779-unsplash (1).jpg
€1000

Kieskracht & Leef!

Combineer de diepte van een-op-een werken met de kracht van een verbindende dag. Eerst jouw eigen fundament leggen, om je vervolgens te laten inspireren door De Cyclus en de ervaringen van anderen.

bottom of page