top of page

Stop met hard werken en voldoen aan verwachtingen...  
Kies vanuit helderheid en rust voor de baan die jou als gegoten zit!

V6 Schetsen Anneke3.png
Foto Emma (rond).png

Na een sessie met Anneke ga je naar huis met een enorme boost in je zelfvertrouwen en minstens 3 groundbreaking inzichten.

Emma, PhD student

Hoe zou het voor je zijn als je iedere dag met plezier naar je werk gaat en vol energie weer thuiskomt? Als je voelt dat jij met jouw talenten en kwaliteiten écht een verschil kan maken? Als jouw werk gezien en gewaardeerd wordt?

Door helder te hebben wat jij te brengen hebt, te staan voor wat je nodig hebt en te vertrouwen op je hart, kun je je werk invullen op een manier die niet alleen je huur of hypotheek betaalt, maar die ook energie, kracht en vervulling geeft. 

Als je hart klopt, klopt het!

P9230465%20copy_edited.jpg

“Don’t ask what the world needs, ask what makes you come alive, because what the world needs is more people who have come alive”  
(Howard Thurman)

Van hard werken naar hart werken

anneke-21 (16,6 MB).jpg

Ongetwijfeld heb je weleens iets gedaan met heel je hart. Iets gegeven waar je zelf ook energie van kreeg. Waar het proces al vervulling gaf en niet alleen het eindresultaat. 

Echter kiezen we in ons werk geregeld voor de ander, in plaats van voor onszelf. Vaker kiezen we vanuit angst dan vanuit passie. En de belangrijkste keuzes maken we meestal met ons hoofd, terwijl het hart het enige is dat ‘klopt’. 

 

Lekker in je werk zitten én de grootste impact maken met jouw kwaliteiten en talenten gaat uiteindelijk om bewust kiezen voor een baan die bij je past. Níet een die op papier klopt, maar die waar jouw hart sneller bij gaat kloppen.

Ik ben Anneke en ik ondersteun jou om de stap te maken van doen wat hoort en voor anderen kiezen naar het volgen van je talenten, kwaliteiten en je hart. 
 
In mijn aanpak combineer ik bewustwording en spiritualiteit met een gezonde dosis nuchterheid. Oh ja en kies je voor live coaching, dan ontmoet ik je graag buiten in de natuur!
P9230472_edited.jpg

De baan vinden die je hart sneller doet kloppen

Ga samen met mij aan de slag om de baan te vinden die klopt. In mijn diensten staan de volgende stappen centraal:

Krijg helderheid over jouw unieke talenten, kwaliteiten, passies en ervaringen, die richtinggevend zijn voor wat je te brengen hebt en waar je energie van krijgt.

1. Wie ben jij?

Erkennen en staan voor wat jij nodig hebt om lekker te kunnen werken, maakt de weg vrij om effectief en doelgericht bij te dragen en zo jouw impact te vergroten.

2. Wat heb je nodig?

In deze laatste fase kijken we naar welke weg je praktisch te lopen hebt en welke externe en interne belemmeringen je daar nog mag overwinnen. 

3. Hoe kom je daar?

Reviews

Een stevig fundament, zodat jij je eigen krachtige keuzes kunt maken.

Een luisteraar die meer hoort dan jij vertelt.  

Geen ongevraagd advies. Wel handvatten zodat jij je eigen raadgever wordt.

Niet altijd makkelijke, maar wel simpele en doeltreffende oefeningen.

Een coach die je kunt vertrouwen, zodat jij kunt werken aan je zelfvertrouwen.

Open, eerlijke en transparante communicatie. 

Bij mij mag je rekenen op:

 Kiezen voor een baan die past 

Stuur mij meer informatie!

Ja dit wil ik!

P9230198.jpg

Ben jij ook klaar met hard werken?
En klaar voor een baan die energie geeft? 

bottom of page