P9230462_edited_edited.jpg

Over Anneke

Nieuwsgierig naar mijn verhaal? Waarom ik coach ben geworden? Wat mijn missie is? 

Op deze pagina lees je meer over wie ik ben en wat mij drijft. 

Mijn eigen zoektocht

“Don’t ask what the world needs, ask what makes you come alive, because what the world needs is more people who have come alive”  (Howard Thurman)

Mijn favoriete quote én mijn grootste uitdaging.

 

Op dit punt in mijn leven voel ik me enorm ‘alive’. Ik leef mijn verlangens, heb mijn missie gevonden in het ondersteunen van anderen en ben daar dagelijks dankbaar voor.

In 2013, toen ik 30 jaar was, stond ik echter op een hele andere plek. Ik dacht dat ik het allemaal voor elkaar had. Een relatie, koophuis, vaste baan en leuke vrienden. Het zag er allemaal geweldig uit…op papier, maar van binnen voelde ik me leeg en rusteloos. Ik ontdekte dat ik vooral leefde naar de (door mij ingevulde) verwachtingen van anderen. 

P9230546.jpg
P9230285.jpg

Van nature tune ik in op mijn omgeving en pas ik me aan aan wat ik zie dat er nodig of gewenst is. Ik besefte me dat dat te ver was doorgeslagen en in de weg stond van geluk, rust en vervulling. Het werd belangrijk voor mij om te luisteren naar wat IK van binnen wilde, in plaats van wat ANDEREN van mij verwachten.

Zodra ik me dat realiseerde, zag ik dat ik een aantal pittige keuzes te maken had. In twee jaar verbrak ik mijn relatie en zei ik mijn baan op. Het was de eerste keer dat ik voor mijn verlangens ging staan en het spannendste wat ik ooit gedaan heb

De support die ik ontving in deze tijd maakte voor mij het verschil. Daarbij is er bij mij een vuur aangegaan om ook anderen in dit proces te ondersteunen.

P9230472_edited.jpg

Mijn droom

Vanuit die quote van Howard Thurman en mijn eigen ervaring is mijn droom ontstaan. Ik zie een samenleving waarin jonge mensen durven te kiezen en staan voor hun eigen behoeftes en verlangens in plaats van zich schikken naar wat hoort of wat er verwacht wordt en zo hun kracht weggeven.

 

Staan voor je eigen behoeftes en verlangens betekent voor mij zorgen voor wat je nodig hebt en doen wat je het liefste doet. Zo kun je optimaal gebruik maken van je kwaliteiten en talenten. En daarmee de grootst mogelijke bijdrage leveren met jouw unieke giften.

Mijn missie

Ik krijg de meeste energie van (en heb dus de grootste impact bij) ambitieuze empathische vrouwelijke dertigers, die klaar zijn met twijfelen, overdenken en voor anderen invullen. Ik ondersteun hen om te kiezen vanuit hun hart en daarbij te (leren) vertrouwen op hun gevoel en intuïtie. Zo ervaren zij meer zelfvertrouwen, kracht, vrijheid, rust en helderheid.

 

Als coach creëer ik een context van vertrouwen, positiviteit, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en ruimte, waarin alles er mag zijn. Zo kunnen mijn coachees naar binnen keren om te ontdekken welke patronen er tot nu toe in de weg staan, welke diepste verlangens daaronder schuil gaan en hoe zij deze verlangens kunnen gaan leven.