top of page

Leven Vanuit Verlangen

Online Inspiratieworkshop

Van onrust, stress en geleefd worden,

naar een ontspannen ritme met balans.

Van hoofd naar hart

P9230341.jpg

Voel je dat je leven meer is dan de dagelijkse rush? 

Zit je in een modus van alsmaar doorgaan?

Kom je niet toe aan wat voor jou echt belangrijk is?

Ervaar rust, helderheid en vervulling, door te luisteren naar je diepere verlangens. 

Als je volgt wat je hart je ingeeft, dan:

 • maak je keuzes vanuit helderheid en rust

 • krijg je energie van wat je doet én

 • ervaar je een diep gevoel van vervulling

Het is echter niet altijd even makkelijk om te horen wat je hart zegt. Wanneer we druk zijn, hard werken en veel bezig zijn belanden we in de automatische piloot.

 

Als we al een bewuste keuze maken, dan hebben we de neiging om dat te doen vanuit ons hoofd. En daar “horen” we vooral gedachten, twijfels en zorgen, die onze keuzes meestal niet makkelijker maken. 

 

In de workshop Leven Vanuit Verlangen nemen we je daarom mee in een ontspannend proces, wat je in staat stelt om contact te maken met je diepere verlangens. Het is immers ons hart dat helder spreekt en laat weten wat écht klopt. We hoeven alleen maar te luisteren. 

Anna (rond).png

Een prachtige dag waarna ik met veel waardevolle inzichten, nieuwe inspiratie en een grote glimlach naar huis ging. Ik heb heel veel veiligheid ervaren waardoor ik mezelf kon openstellen.

 

Gedurende de dag nam je ons heel mooi mee door de hele cyclus. Met heldere uitleg en passende oefeningen werd het heel inzichtelijk en voelde het voor mij alsof dingen op zijn plek vielen. Een heerlijke stem om naar te luisteren ook! Nogmaals dank en zeer aan te raden!

Anna (30)

Het ritme van De Cyclus

In deze praktische en inspirerende workshop nemen we je mee in een proces van loslaten en ontspannen, om van daaruit contact te maken met je diepere verlangens. 

 

We doorlopen het model De Cyclus, dat in 12 kraakheldere fasen het ritme van groeien, bloeien, loslaten en opladen beschrijft. Zoals je ook in de cyclus van seizoenen in de natuur terugziet.  

 

Een belangrijk aspect van De Cyclus is de balans tussen yang en yin, tussen doen en ontdoen. Niets in de natuur bloeit het hele jaar. Ook wij kunnen niet continu topprestaties leveren.

 

Om vervulling te ervaren en impact te hebben is het, naast focussen, presteren en doorzetten, minstens net zo belangrijk om periodes van rust en bezinning in te lassen.

 

Dit praktisch toepasbare model is ontwikkeld door John Schrederhof (oprichter Zelfbewust Academy) en gebaseerd op oeroude Oosterse en Westerse filosofieën. Zoals de Indianen en het Taoïsme, die zich al eeuwenlang laten inspireren door het ritme van de natuur en het cyclisch leven.

Cyclus no background.png
P9230462_edited.jpg

Wat oud-deelnemers zeggen

"Ik heb contact gemaakt met mijn verlangen naar creativiteit, humor, speelsheid en lichtheid." 

"De dag geeft nieuwe energie, beter inzicht in mezelf en anderen en meer levenslust."

"Wat fijn en bijzonder dat je met totaal onbekenden zoveel echtheid kan ervaren en zoveel kan delen. Dat geeft mij weer zo'n fijn gevoel dat er ook zoveel goede mensen en gelijkgestemden zijn op deze wereld."

"De dag is down to earth en goed gefaciliteerd." 

ANNEKE_ZON_.png
ANNEKE_ZON_.png
ANNEKE_ZON_.png
ANNEKE_ZON_.png

Wat kan ik verwachten?

Door de huidige omstandigheden vind de workshop online plaats, maar je zult zeker niet de hele dag naar je laptop scherm zitten kijken. We zullen niet alleen de natuur als metafoor gebruiken, maar je ook letterlijk uitnodigen om naar buiten te gaan en de natuur op te zoeken. Ook passen we diverse technieken toe, zoals meditatie en visualisatie, die direct ontspanning bieden.  

De insteek van de workshop is om jou in een warme en ontspannen setting de mogelijkheid te bieden:

 • Rust te vinden en op te laden

 • Tot inzichten te komen en te groeien in bewustzijn

 • Technieken te ervaren, die je ook na de dag nog zelf kunt toepassen

Tijdens de dag gebruiken we de 12 stappen van De Cyclus als een spiegel. Door de stappen te doorlopen en ervaren krijg je inzicht in hoe je, vanuit waar je nu staat, een nieuwe beweging in gang zet. Of dat nu een beweging is naar  meer rust en ontspanning of juist naar focus en doelgerichte actie. 

IMG_6271.PNG

Aan het einde van de dag heb je...

ANNEKE_BLAADJE3_2.png

Een helder beeld van wat voor jou nu belangrijk is en waar je voor staat, niet bedacht vanuit je hoofd, maar in lijn met wat je voelt vanuit je hart.

ANNEKE_BLAADJE3_2.png

​Direct toepasbare handvatten en technieken voor ontspanning, overgave, focus en doen, zodat jij de regie kunt nemen om je eigen ritme te vinden. 

ANNEKE_BLAADJE3_2.png

​Inzicht in je kernkwaliteiten en hoe je deze kunt inzetten om een optimaal ritme te vinden. Hoe vind je ontspanning als je kracht ligt in doen en doorzetten? Hoe vind je focus als je kracht ligt in meebewegen en openheid? 

ANNEKE_BLAADJE3_2.png

Energie en rust. Na de dag ben je opgeladen en ontspannen, klaar om dat te doen waar jij behoefte aan hebt. 

ANNEKE_BLAADJE3_2.png

Helderheid rondom wat jou op dit moment verder brengt om te groeien en jouw doelen en verlangens te realiseren

P9230472_edited.jpg

NIEUW: Pilot Vervul Je Verlangen

Heb je de neiging om te blijven hangen in plannen maken, dromen over het eindresultaat of  wachten op het juiste moment? 

 

Diepere verlangens roepen per definitie de angst om te falen op (wat als ik iets echt graag wil, maar het lukt niet?). Dat vraagt heel bewust bij je eigen proces blijven en vanuit moed, focus en doorzettingsvermogen vervolgstappen zetten.

 

Om je daarin te ondersteunen hebben we een heel mooi nieuw pilotprogramma voor je:

Na de workshop op 15 november gaan we met een kleine groep vrouwen gezamenlijk aan de slag om de verlangens om te zetten naar een strategisch plan én bewust de eerste stappen te zetten

Wat mag je verwachten?

 • Een programma van 10 weken

 • Online modules die je ondersteunen bij het maken van een plan

 • Groepssessies voor onderlinge support en het stellen van vragen

 • Individuele coaching om jouw persoonlijke blokkades te doorbreken.

Met als resultaat:

 • Helderheid en rust over wat je te doen staat

 • Focus en moed om de juiste stappen te zetten, ook als er even tegenslag komt 

 • Inzicht in en doorbreken van blokkades, zodat je ook in de toekomst makkelijker je verlangens vervult. 

Wanneer je na de workshop helderheid over jouw diepere verlangen(s) is de volgende uitdaging om deze verlangens ook te gaan vervullen.

 

Kopie van Zonder titel.png

Workshop

 • 1-daagse workshop 

 • online (via Zoom)

 • 10.00 - 16.00 uur

 • Zondag 15 november 2020

€57

€147

Belachelijk lage prijs, omdat het de allerlaatste keer is dat we deze workshop los aan-bieden én omdat de workshop online is. 

Incl. BTW voor particulieren,

ex BTW bij een zakelijke factuur

Pilot

IMG_6272_edited.jpg

Het aanbod

10 weken, inclusief:

 • Workshop Leven Vanuit Verlangen

 • Online modules

 • Groepssessies

 • Individuele coaching

€147

€397

Eenmalig voor deze prijs als pilot

Incl. BTW voor particulieren,

ex BTW bij een zakelijke factuur

De workshop wordt begeleid door

Deze workshop wordt aangeboden in samenwerking met Zelfbewust Academy. Een netwerk van coaches, psychologen en facilitators, met de gezamenlijke missie om mensen te inspireren en te ondersteunen om zichzelf te blijven ontwikkelen en om vanuit bewustzijn, verbondenheid en leiderschap te leven. Anneke en Silvia zijn beiden lid van het kernteam van Zelfbewust Academy. 

Zelfbewust Academy

Logo ZA Online groen oranje (def).png

Silvia Hamersma is als coach en facilitator actief in het hoger onderwijs. Daarnaast heeft ze haar eigen coaching praktijk, waarbij ze piekerende professionals ondersteunt om dichterbij hun eigen behoeftes en verlangens te komen.

Anneke faciliteert deze workshop met veel liefde en plezier sinds 2017. Het is haar missie om anderen te ondersteunen om te leven vanuit het hart in plaats van het hoofd. De Cyclus is daarbij een vaste inspiratiebron.

Silvia Hamersma

Anneke Dekker

Silvia.png
Favicon.png

Veelgestelde vragen

ANNEKE_BLAADJE4_2.png

Ik heb behoefte aan ontspanning en opladen, kan dat wel online?

We hebben de workshop zo ingericht dat korte Zoom sessies worden afgewisseld met ontspannende en energiegevende oefeningen (zowel binnen als buiten). Daarnaast zullen we regelmatig pauzes inlassen. Het is onze intentie dat je met meer ontspanning en energie afsluit, dan je de dag startte. 

ANNEKE_BLAADJE4_2.png

Ik kan 15 november niet, kan ik ook een andere keer aansluiten?

Dit is de laatste keer dat de workshop op deze wijze los wordt aangeboden. Vanaf 2021 wordt de workshop alleen nog aangeboden als onderdeel van het "Hoofd naar hart traject" van 8 weken. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Stuur me dan even een bericht via info@annekedekker.com

ANNEKE_BLAADJE4_2.png

Kan ik er ook een deel van de dag bij zijn? 

Later aansluiten is helaas niet mogelijk. Dit heeft te maken met de veiligheid van de groep. Door elkaar te leren kennen bouwen we met elkaar een veilige setting. Wanneer een (voor de groep) "nieuw" persoon aansluit, voelt dat even onveilig. We kiezen er daarom voor om laten aansluiten niet mogelijk te maken. Later weggaan is wel mogelijk.  Mijn ervaring leert echter dat de waarde van een dag vooral groot is als je alle processen echt kunt ervaren. We doorlopen de Cyclus en bouwen daarmee op naar het contact maken met je verlangen. Zonde om dit stuk mis te lopen, maar dat is geheel aan jou. 

ANNEKE_BLAADJE4_2.png

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden? Krijg ik mijn geld terug als ik er niet bij kan zijn? 

Deelnemers kunnen de workshop tot 7 dagen voor aanvang schriftelijk annuleren. Deelnamekosten zijn dan niet verschuldigd. Voor de beoordeling van de annuleringstermijn is de datum van ontvangst van de annulering door Anneke Dekker Coaching en Workshops bepalend.

 

Bij annulering door de deelnemer binnen een termijn van 7 dagen voor aanvang van de workshop is de deelnemer 100% van het deelnamegeld verschuldigd, ook als de deelnemer onaangekondigd niet verschijnt op de dag van de workshop of pas later op de dag kan deelnemen.

bottom of page