top of page
Screenshot 2022-11-29 at 17.33.51.png

De game gaat live over:

Ken je kern!

Speel de game en maak in 5 stappen glashelder wie jij bent en wat je zoekt in jouw ideale baan, zodat jij met zelfvertrouwen kunt gaan voor je droombaan!

Ja maar...wat moet ik dán gaan doen?

100526296_111569967236666_5048769004596887552_o.jpg

Na je studie begon je vol goede moed aan je eerste baan. Je werd aangenomen en was helemaal happy! Klaar om jouw bijdrage te leveren en alles te leren wat er nodig is om succesvol te worden.

 

Nu aantal jaar en verschillende banen verder...

 • Werk je hard, maar echt voldaan kom je niet uit je werk.

 • Zie je dat je van waarde bent voor het bedrijf, echter je baan kost je steeds meer energie.

 • Heb je een bak waardevolle skills en ervaringen opgebouwd, alleen zie je jezelf dit niet tot je pensioen doen.

Ondertussen heb je wel een hypotheek of huurcontract afgesloten op deze inkomsten, dus zomaar stoppen kan niet. En bovendien…als je zomaar zou stoppen, hoe vind je dan een baan die wél echt past? Soms twijfel je of “de perfecte” baan voor jou eigenlijk wel bestaat.

 

Herkenbaar? Dan is het tijd om een stapje terug te doen en te onderzoeken wie jij in de kern bent, zodat je vol zelfvertrouwen kunt gaan staan voor wat jij te brengen hebt en wat je nodig hebt om lekker te kunnen werken en binnen no time die baan vindt die helemaal bij je past.

Gedachten die je zomaar eens zou kunnen hebben

"Mijn talenten? Oei....ehhhh...geen idee?"

"Ik moet eerst iets anders vinden, voordat ik hier weg kan."

"Ik zou eigenlijk wel iets heel anders willen."

"Pfff waar moet ik beginnen met zoeken?"

"Ik kan helemaal geen leuke vacatures vinden."

Na het spelen van Ken Je Kern...

...zie je, in plaats van alle beren op de weg, vooral een leuke uitdaging in het vinden van een baan die bij je past. Je realiseert je dat je ontzettend veel te bieden hebt en dat er ergens een team of opdrachtgever is, die zó blij van jou gaat worden! Het is alleen een kwestie van elkaar vinden. 

 

Je begint liever gisteren dan vandaag met het verkennen van bedrijven en functies, omdat je precies weet wat je wilt en niet kan wachten tot je die leuke plek gevonden hebt.

In deze game ontwikkel je zowel helderheid als vertrouwen in jouw eigen kunnen!

Dancet.gif
P9230462_edited.jpg

Speel de Ken Je Kern game

Ken Je Kern avatar.png

Geen saaie lijst met video's, maar een interactieve game omgeving, waarin je met jouw eigen avatar rond kunt lopen en zelf bepaalt aan welke onderwerpen je wilt werken. 

Ken Je Kern avatar.png

Door middel van korte bondige video's, oefeningen en quizes krijg je inzicht in de 5 belangrijkste kernelementen van wie je bent en wat je kunt. 

Ken Je Kern avatar.png

Met als resultaat: 1 helder en bondig overzicht van jouw belangrijkste kernelementen én een boost in zelfvertrouwen om hierme op pad te gaan.

Ken Je Kern avatar.png

Als bonus: een krachtig pitchformat, waarmee je jouw kernelementen omzet in een elevatorpitch waarmee jij iedereen die vraagt wat je zoekt in 5 minuten een glashelder antwoord kunt geven. 

Ken Je Kern avatar.png

En tot slot nog een extra verrassingselement, die je kunt unlocken als je de code weet te kraken. 

Na het spelen heb je...

 1. Helderheid over jouw belangrijkste kwaliteiten en talenten en inzicht in wat jij nodig hebt om lekker te werken;

 2. Zelfvertrouwen in je eigen kunnen en de meerwaarde die jij te brengen hebt;

 3. Een heldere pitch waarmee je bedrijven en functies kunt gaan verkennen.

P9230634_edited_edited_edited.png

In het spel vind je de volgende elementen...

EILAND 1

Op het eerste eiland doorloop je 5 elementen, die samen glashelder beschrijven wie jij in de kern bent, wat je brengt en wat je zoekt:

Ken Je Kern avatar.png

Kernkwaliteiten: 

De kern van de kern: wie ben jij? Hoe of wat ben jij, ongeacht de situatie en zonder dat je er iets voor hoeft te DOEN?

Ken Je Kern avatar.png

Talenten: 

Wat kun jij goed? Wat zijn dingen die jij makkelijker, beter en efficiënter kunt dan de gemiddelde persoon?

Ken Je Kern avatar.png

Passies: 

Wist je dat één van de geheimen van mensen die ultiem oud worden is, dat zij iets doen waar ze blij van worden? Waar word jij echt super blij van? Wat deed je als kind al graag? Waar word je van nature toe aangetrokken?

Ken Je Kern avatar.png

Ervaringen: 

In jouw leven heb je op allerlei manieren ervaringen opgedaan: in je opleiding, in bijbaantjes, in je “echte” banen, in neventaken. Wat zijn nu de belangrijkste ervaringen, die jij meeneemt in je zoektocht naar een nieuwe baan?

Ken Je Kern avatar.png

Behoeftes en verlangens: 

In ieder fase van ons leven hebben we andere behoeftes en verlangens. Als we daarnaar luisteren, creëeren we niet alleen rust en energie, maar nemen we onszelf serieus en nodigen we daarmee anderen uit om ons ook serieus te nemen.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je nu aan voor de testomgeving. Je krijgt direct gratis toegang, kunt vast rondwandelen over het eiland van fase 1 en gelijk al één van de elementen helder krijgen voor jezelf. Optioneel meld je je aan aan voor een van de rondleidingen, dan neem ik je mee en kun je gelijk al je vragen stellen.

Screenshot 2022-11-29 at 17.33.51.png

Is deze game iets voor mij?

JA! Dit is iets voor jou als...

 • Energie verliest op werk;

 • Graag iets anders zou willen;

 • Niet goed weet wat bij je past;

 • Het spannend vindt om een nieuwe baan te zoeken;

 • Liever vrij speelt dan verplicht een rijtje afwerkt.

NOPE, dit is niks voor jou als...

 • Niet houdt van spelletjes;

 • Allang in 5 min glashelder kunt vertellen wie je bent en wat je zoekt;

 • Niet werkt en geen ambitie hebt om te werken;

 • Geen interesse hebt in je talenten en kwaliteiten.

EILAND 2

Als je de 5 elementen glashelder hebt, krijg je de code om via de geheime portal door te gaan naar eiland 2. Hier ga je chocolade maken... Niet letterlijk helaas, maar je gaat de 5 elementen samenbrengen tot een consistent en helder verhaal, wat je tegen iedereen die het wilt horen kunt vertellen, zodat jouw netwerk vóór je gaat werken.

Screenshot 2022-12-08 at 15.02_edited.png

Kerntaak: 

Vat in één werkwoord samen wat jij het allerliefste de hele dag zou doen. Natuurlijk is dat niet het enige wat je doet, maar als het even kan wel meer dan 50% van je tijd. Dit geeft veel richting in de functie die jou het beste past. 

Screenshot 2022-12-08 at 15.02_edited.png

Rode draad: 

Pak uit al jouw verschillende kwaliteiten, talenten, ervaringen, passies en behoeftes/verlangens de belangrijkste aspecten. Ongetwijfeld zit er overlap tussen. Wat is de rode draad? Hoe kun je ze samenvatten in 3 zinnen?

Screenshot 2022-12-08 at 15.02_edited.png

Glasheldere pitch: 

Gebruik het sjabloon om je pitch uit te schrijven. Zo heb jij een kort en bondig antwoord paraat voor iedereen die vraagt wat voor baan je zoekt. 

Over Anneke

Favicon.png

De Ken Je Kern game is ontwikkeld door Anneke Dekker. Anneke coacht sinds 2016 young professionals op allerlei loopbaan vraagstukken. Zij heeft de afgelopen jaren ruim 200 medewerkers van start-ups tot corporates begeleid. Over het algemeen vrouwen die hoog opgeleid en ambitieus zijn en maar die teveel energie verliezen op werk en te weinig gewaardeerd worden voor de bijdrage die ze leveren.

 

Anneke ondersteunt hen om glashelder te worden over wie ze zijn en wat ze te bieden hebben, zodat zij hun talenten en energie volledig kunnen inzetten om impact te maken in de wereld en zelf met vervulling en energie uit werk thuis te komen. 

Vlak voordat zij haar coachingspraktijk startte, maakte Anneke zelf de (voor haar destijds) lastige keuze om te stoppen met haar vaste baan. Ze was al té lang blijven hangen en raakte in een bore-out, doordat zij zo ver van haar kern was weggegaan dat ze totaal geen vervulling meer haalde uit haar werk. Ze kent dus maar al tegoed de uitdagingen waar haar coachees vaak voor staan. 

In haar coaching combineert ze bewustwording en diepgang met praktische en direct toepasbare oefeningen. Haar talenten en kwaliteiten zijn onder andere: oordeelloos luisteren, oplossingsgericht vragen stellen en ruimte bieden om zelf tot je eigen inzichten te komen. 

bottom of page